wysokokaloryczna przekąska zimowa bogata w białko, tłuszcze, węglowodany i błonnik zawiera aminokwasy i nienasycone kwasy tłuszczowe drobne ziarenka dla łatwego dziobania nawet przez małe ptaki
Chroni przed porażeniem mykotoksynami oraz chorobami pochodnymi Działa zapobiegawczo i interwencyjnie przy niewielkich dawkach 1-2g / 1kg paszy Zapobiega uszkodzeniom nerek, wątroby i innych narządów wewnętrznych Obniża ryzyko mutacji genetycznych Łagodzi dolegliwości ze strony układu pokarmowego i inne mykotoksykozy Eliminuje z paszy pleśnie i grzyby oraz toksyny przez nie wytwarzane Wspiera pracę układu trawiennego i wzmaga odporność Ma działanie prebiotyczne…
ochrona roślin sadowniczych i warzywnych środek zapobiegawczy przed chorobami grzybowymi szerokie spektrum zwalczanych chorób i chronionych upraw uniwersalny popularny od lat
Przeciw kokcydiozie i wspomagająco przy leczeniu kokcydiozy Aktywuje system odpornościowy Naturalny i bezpieczny Wpływa na zwiększenie szybkości lotów Reguluje pracę jelit i wspiera układ trawienny
dedykowany do: jabłoni, śliwy, świerka, modrzewia i cisa na roślinie działa powierzchniowo tworzy na powierzchni ciała szkodnika szczelny film blokując procesy oddychania UWAGA: igły świerka o niebieskim zabarwieniu mogą przybrać zieloną barwę !!!
Na chwasty dwuliścienne we wczesnych fazach rozwoju Możliwość stosowania w szerokim zakresie upraw Wysoka skuteczność w zwalczaniu szerokiego spektrum chwastów Ważny element w strategii przeciwdziałania odporności chwastów
źródło białka i energii, witamin i składników mineralnych właściwości probiotyczne (zdrowa flora jelit) obniża ilość zaburzeń w procesie trawienia reguluje gospodarkę kwasową żołądka i jelit wpływa na zdrowy rozwój racic, kopyt i sierści
chroni przed porażeniem mykotoksynami oraz chorobami przezeń wywołanymi: zapobiega uszkodzeniom nerek, wątroby, jajników obniża ryzyko mutacji genetycznych i chorób nowotworowych, łagodzi dolegliwości ze strony układu trawiennego i inne mykotoksykozy eliminuje z paszy pleśnie i grzyby oraz toksyny przez nie wytwarzane przyczynia się do utrzymania prawidłowego trawienia poprawia zdrowie przewodu pokarmowego zwierząt